I will follow you :)

"The moment someone tells you you're not good enough, is the moment you know you're better than them - Annas Easkey"

Lebaran X: Sisterholic

Assalamualaikum



untuk shoot kali ni, saya dan Fatin Suhana bawakan anda ke Museum National D'histoire Naturelle, koleksi Sisterholic yang vougeh de vass memang sesuai utk shoot disini, dari luar kawasan museum ni smpai dalam kami teroka, tapi x teroka sangat lah just shoot tepi2 sebab takut pengawal keselamatan tanya itu dan ini, nak cerita pasal shoot kat sini, masa annas dok sebok nak siapkan si pateng ni, dua orang guard berbadan sasa datang, and tanya kami "what for? what for? magazine? profesional?" alamak! buat hal betul guard ni, then dengan selamba annas bagitau "no! no! its for my facebook, you know facebook?" then guard tu reply "ahhh, facebook, yes2. alright" phewwwww!! selamat! selamat! kalo x, tak pasal2 annas dengan cik pating kene tahan! kelakar gila, dua2 buat muka selamba badak! control je takut kantoi! kang tak sia2 masuk cover depan metro rakyat Malaysia kene tangkap di Paris! cewahhh!! Alhamdulillah semuanya ok!

untuk makeup kali ni, annas tukar kaler lipstick to rosy pink yang mana baju dari sisterholic ni dah vass, so no need to put too much or bright color makeup! biar simple2 je! fatin suhana kalo pose mmg x perlu nk dipersoalkan, itu yang annas nak, itu yang die buat tanpa mengeluh! sayang pating sangat! hehehe!

berbalik pada koleksi sisterholic ni, kami gabungkan 5 helai baju bersama 5 helai tudung yang menarik untuk dijadikan piace of artwork yang sememangnya curlass la! koleksi dari sisterholic memang cun dan annas rasa kalo untuk lebaran korang pakai mesti bertambah seri! like zeriously??? yes! korang pergi kat page sisterholic dan segera order sebab stock mereka sangat limited! yesza! so jom kite tengok gambar2 yang annas tangkap untuk sisterholic. hey ho lets go!
more photos coming! btw, annas paling suka baju oren ni, very nice! so kalo korang interested nak beli ke or nak hadiahkan kawan ke or nak bagi girlpren tercinta ke, korang bole terus ke page Sisterholic dan order! semua koleksi mereka sangat curlass dan cun wa cakap lu! so apa tunggu lagi? thanks sebab spend masa jalan2 kat my blog! hey ho lets go!


Like means Love! thanks for reading this entry!

27 comments:

  1. nice make up with outfits..:) good job..:) she seems so gorgeous with the dress..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u so much! makeup kali ni annas buat ala2 rosy sikit..pinky2...hehehehe...yes2! annas pun suka koleksi sisterholic ni! very nice!

      Delete
  2. cantik gila..lagi2 yang gambar baju kuning tu..cam patung dah....

    ReplyDelete
  3. Fatin cantik la.. annas shoot semua jd cantik.. u edit bg cntik atau terus amik jd mcm tu.. aduh hai x puas tgk

    ReplyDelete
  4. lawa gilass.. annas shoot pon terbaek lah. :)

    ReplyDelete
  5. salam, anas ini adalah anugerah yg ALLAH bagi pada kamu..kamu mmg beruntung..teruskan usaha ye..kamu memang berbakat..syabas

    ReplyDelete
  6. i really love ur work annas...it's so perfect! Fatin suhana also look great.

    ReplyDelete