I will follow you :)

"The moment someone tells you you're not good enough, is the moment you know you're better than them - Annas Easkey"

Lebaran X: Vivadea

Assalamualaikum



bila annas terdengar suara owner Vivadea, I was like bapak giler comel suara die! then die bagitau nak join Paris Fashion Photoshoot (Lebaran X) excited gila tau! lagi2 bila dapat tau yang annas dah nak tutup penyertaan lagi die excited! secomel tuan punya butik, vivadea menampilkan koleksi Tudung yang sangat ohsem! my personal opinion lah eh, tudung die kaler vibrant gilers dan comel banget sih!

untuk shoot kali ni, sambungan dari entri bawah, saya dah Fatin Suhana teruskan perjalanan dari Royal Park terus annas ke satu tempat yang indah. annas sebenarnya lupa nama tempat ni tapi die cantik gila! pokok yang banyak, ada tasik ada itik! indah sungguh! okeyh, still mengekalkan lipstick merah menyala ala2 Gwen Stefani, tapi kali ni fatin kene pose yang cecomels sikit! no more vouge! pose die kene comel sebab baju die pun comel! Special thanks to Jezmine Blossom dari Old Blossom Box yang sangat ohsem dan kiut miut! korang korang korang! kalo nak baju yang comel boleh pergi ke butik diorang kat seksyen 13! tuan comel! baju pun comel!

tapi shoot ni kan, kelakar gila! fatin kene pose ala2 gediks manja! muhahahaha!! die ni kan memang annas bangga betul, semua boleh! pose seksi, pose vouge, pose manisssssss and apa2 la! she nailed it! rasa nak cubit pipi je tahu! sudahhhh!!! jom kita tengok koleksi vivadea yang curlass dan comels! hey ho lets go! (keluarkan pic sikit2, kasik surprise sikit! ecehhh!!)
manisssssssss!!!! annas tertarik betul dengan baju dari Oldblossom Box ni, sangat matching dengan koleksi vivadea yang comels!! kalo korang berminat dengan koleksi cun dan comels dari vivadea ni, korang click sini! terus direct ke page mereka! so kalo hari raya korang nak rasa muka ala2 nora danish so puhlish ke page mereka dan order segera sebelum! sebelum terlambat! aidilfitri bertambah seri dengan vivadea! ewahhh! lets go!


Like means Love! thanks for reading this entry!

36 comments:

  1. Firstly, sangat2 suke annaseaskey! oppss, suka kat artwork die tau,jangan salah faham uolsss ..ngeee~
    Thanx to him! tak sabar tunggu full pic from Annas yang gedebas gedebus kebaboom ni..Tapi sebelum tu Rasa nak lari keliling padang bola dulu boleh tak hahaha:P

    ~thanx annas!superb sangat! ^_^v

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. yuyu somelssssss!! jgn cair sangatttttt!! hihi! :)

      Delete
  3. annas bila nk buat workshop -.-' nk belajar..

    ReplyDelete
  4. seyes cantik gambar2. dari haritu ag dah usha. good job annas! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa comel sangat ni???!!! thanks tauuuuu!!!

      Delete
  5. kalau ada lagi bnyk gambar baru best. :D

    ReplyDelete
  6. Shanteknye gambo2 ni.. Model pn tmbah cantek sbb phtography cantek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. model comel!!! hehehehehe...thanks aida!

      Delete
  7. Semua hasil tangan u memang superbbbb!!!!!

    ReplyDelete
  8. suka tgok gambr2 yg annas ambil. sgt professional n those pics membuatkn viewer trus fokus tgk dkt model gambar tu.. nice job! *thumbs up* kak fatin pun cantikk~~ jeles2. hee ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe! thank u dear, annas mmg fokuskan pada model tapi kadang2 scenery jugak!

      Delete
  9. love the red lips . hasil tangan yang sangat super duper superb :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. red lipstick adalah my favo color kalo nak shoot! btw mekasih!

      Delete
  10. anas!! knape laaaa awak ni terlampau berbakat! gmbr sume cntik2...! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai! kenapalah awk terlampau comel sgt?! hehehehe :)

      Delete
  11. I'm speechless...
    This is totally awesome!!

    ReplyDelete
  12. suke sangat tengok gambar2 kat blog ni...superb nice..hopefully one day dapat gambar2 nice macam ni dari annas

    ReplyDelete