I will follow you :)

"The moment someone tells you you're not good enough, is the moment you know you're better than them - Annas Easkey"

Lebaran X: Radiusite

Assalamualaikum



Ramai diantara korang sangat familliar dengan Radiusite yang mana bagi annas Radiusite merupakan one of a Leading Muslimah Boutique in Malaysia yang mana jika kita bukan laman facebook rasmi mereka disini, hampir 300 ribu likes! its amazing you know! cewahh! tapi like seriously, Radiusite merupakan antara butik yang fames emes la buat masa sekarang, dan korang pasti suka dengan tudung Shashmeen Sakura yang sentiasa sold out tu! 

untuk photoshoot kali ni, annas dan fatin suhana mimilih untuk shoot kat taman rose di tepi Museum National yang mana kat sini ada bermacam jenis bunga ros yang serba serbi cantik, nasib kami masa kami shoot ni, hujan dah nak turun. jadi kami terpaksa buat photoshoot dalam hujan ala2 filem hindustan. tulah annas cakap, ingat sonang ke photoshoot ni, kejap berpanas, kejap berhujan. kene gigih sikit. tema makeup kali ni? sweet2 je dan pose pun kene sweet2 je! hahaha!

special thanks to the Old Blossom Box kerana sudi featuredkan baju mereka yang terlalu comel! me love those polkadot blouse, sangat comel okeyh!! dan kami amat berterima kasih kepada Nadia, arun dan abg saiful for the tremendous supports! annas n patinggg sayang you all tahu! so, jom kite tengok koleksi curlass radiusite. lets go!
more photos coming baybehhh!!! tudung trademark mereka macam goreng pisang panas! terlalu popular, so apa tunggu lagi semua? korang boleh click sini utk ke page mereka yang curlass itu! dan jangan lupa ya, korang kene datang butik baru boleh buat pilihan, kalo korang just online and tunggu nak diupload..alamatnya lambat la korang dapat sebab mereka menerima ratusan malah ribuan email setiap hari! good luck semua, semoga lebaran kali ni lebih meletop dengan Radiusite


Like means Love! thanks for reading this entry!

11 comments:

  1. Bro Annas,

    just 1 word, "IMPRESSIVE"

    thumb-up from me =)
    www.shahrulhairy.com

    ReplyDelete
  2. FATIN SUHANA MCM GITA GUTAWA LA..HEHEHE

    ReplyDelete
  3. ohhhhhh !! sangat cantik... tergamam :)

    ReplyDelete
  4. sangat cantik..model dan gambarnya

    ReplyDelete
  5. hasil keje yang sangat baik!!!! model + gambar die!! fuh!!

    ReplyDelete
  6. sangat canteekkk..esp gmbr last. nampak macam daun2 tu hidup :)

    ReplyDelete
  7. aiyoohh annas..superb! envy with ur artwork

    ReplyDelete
  8. Hasil kerja kerja kau serious terbaikk. Pilihan model dan lokasi memang sangat cantik dan menawan. Keep it up! :)

    ReplyDelete