I will follow you :)

"The moment someone tells you you're not good enough, is the moment you know you're better than them - Annas Easkey"

Lebaran X: Tudung People

Assalamualaikum


Tudung People, first annas bukak je bungkusan yang Faz (owner) bagi and i was like. bapak giler stylo tudung die and seksaited gila annas. very simple and elegant, sesuai untuk golongan muda remaja yang sememangnya stylo mylo! untuk photoshoot Tudung People, saya dan fatin suhana memilih untuk shoot di Lafayette yang mana kawasan situ sememangnya sibuk, konon-konon nak shoot ala2 ANTM la tapi versi Muslimah. the best part is, masa kami shoot tu, angin kemain bertiup, macam tau2 je annas memerlukan angin untuk dapat effect vavavoom! photoshoot untuk Tudung People mmg interesting sebab shoot kat tepi2 jalan, kat kedai2. walaupun muka2 mamat2 french agak pelik bila tengok kami kejap kat tepi jalan, kejap kat tengah jalan tapi kami tetap gigih shoot!

sebelum tu, kalau korang nak tengok banyak lagi koleksi yang nama setiap koleksi agak meletop dan curlass, korang click je Tudung People and terus direct ke fanpage mereka! back to our topic, theme die ala2 ANTM so fatin kene buat muka yang vouge sikit2 la, Alhamdulillah, setelah kene marah pot pet pot pet dgn annas, beliau berjaya untuk muka vouge! ewah! lets go!
belek punya belek, muka si fatin ni ala2 angelina jolie kan? tang bibir tu! I love love love this shoot sebab ada angin ala2 kami bawak kipas! time ni sejuk sikit walaupun matahari atas kepala (tengahari)  ewahhh!! kalau anda berminat utk beli koleksi2 tudung yang sememangnya yang curlass and elegant dari Tudung people, korang boleh search Tudung People di facebook or click je sini https://www.facebook.com/TudungPeople ewah! annas tau, ramai yang dah interested nak dapatkan tudung2 ni kan? utk melaram di hari raya! curlasssss!! so apa tunggu lagi? jom! hey ho lets go!

please note that all photography is solely own by annas easkey photography and can only be used with strict permission from the artist. it is not allowed to download, to store, to copy, to reproduce, to use or to modify the images in any way, alone or in any other context, without the written permission, phone call or email or inbox to annas easkey in advance


Like means Love! thanks for reading this entry!

32 comments:

  1. wow. great job annas. pandai fatin suhana buat mimik muka ala vogue gitu. Tudungpeople mmg best, bergayaaaa !

    ReplyDelete
  2. Mane lagi annas. Tak puasnyeee. Arghhh! Awesome as always. :)

    ReplyDelete
  3. amazing ! annas adore ur photos ! goodjob ;D

    ReplyDelete
  4. Cantik sangat!! :D Keep it up! :D

    ReplyDelete
  5. Annas ke yang mekapkan n bentukkan tudung tu or fatin? cantikla..ada style!
    btw, nice your photoshoot! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah, annas yang buat! thank u so much ya!

      Delete
  6. gorgeous sgt la annas! huhu.. tbe2 rasa nak bli jgk shawl dri tdung people tu. cantik..

    ReplyDelete
  7. terbaeekk! sy akan tetap adore karya dr annas sb sumenye awesome lah! =D

    ReplyDelete
  8. fatin suhana..emm..macam familiar je nama tu..die ada blog gak ey?
    neway, best sgt suma pics atas tu..pergggghh la anas..!!!mantop

    ReplyDelete
  9. Good job Annas! I really love your photoshoot! (´⌣`ʃƪ)

    ReplyDelete
  10. terbaiklah annassss.. bila nak jumpa annas nieee

    ReplyDelete
  11. Cantik lah. Model cntik, background cntik. PHOTOGRAFER PUN CNTIK . ehhh :P. hehe keep it up. Love it sosososo much :D

    ReplyDelete
  12. mmg sgt cantik..semua nmpk perfect..:)

    ReplyDelete
  13. Superb photo and awesome model!
    Congrats bro!
    Such a very good work!

    ReplyDelete
  14. salam.. abg annas shoot pakai camera ape ni.. lawa gambar2 dia..

    ReplyDelete
  15. superb gila photoshoot yg ni! lawanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! <3.<3

    ReplyDelete
  16. Annas, good job ! u are so talented. :)

    ReplyDelete
  17. Cantiknya scenery. Cantiknya fatin! Nice one Annas (Y)
    Makeup ala-ala nude. Bestnyaaaaaa

    ReplyDelete
  18. Cantiknya scenery. Cantiknya Fatin! Nice one Annas ;)
    Makeup ala-ala nude. Bestnyaaaaaa

    ReplyDelete