I will follow you :)

"The moment someone tells you you're not good enough, is the moment you know you're better than them - Annas Easkey"

Lebaran X: Mazlianul Maznan

Assalamualaikum




Mazlianul Maznan, pereka fesyen muslimah yang sememangnya terkenal dengan sentuhan "ruffle" yang curlass dan sangat classy. MashaAllah, rekaan wanita muda berjiwa besar ni berjaya menambat hati saya lantas terbanglah koleksi-koleksi classy, exclusive and elegant Mazlianul Maznan ke Kota Paris. sesi photoshoot yang annas buat kali ni kat Pont Neuf yang mana bot ni akan membawa sekalian pelancong mengelilingi kota Paris. sangat awesome!

koleksi pakaian dari Mazlianul Maznan yang sememangnya SOLD OUT selalu annas bawakan khas buat anda semua! mana tau ada yang nk tempah untuk melaram dipagi raya kan? berbalik pada shoot annas ni, kami dengan gigihnya panjang itu dan panjat ini semata2 nak shoot koleksi eksliusif MM (singkatan untuk Mazlianul Maznan) terlalu curlass! best gilas! lagi2 bila sikecil model Fatin Suhana sebagai model! ofkos! muka yang comel tetiba jadi vouge bila pakai baju2 dari MM. kesian cik fatin suhana, di Paris, annas layan bagaikan professional model, tiada senyum tiada tawa. serious semata! dah hasilnya! boom! meletop! so jemputlah cuci mata ya! love you all!
if you're interested untuk tempah baju ni, bole order terus di Official Page Mazlianul Maznan, just nak cakap! koleksi baju2 dari MM memang macam goreng pisang panas! whats ur waiting for lovely people. hey ho lets go! jom!

please note that all photography is solely own by annas easkey photography and can only be used with strict permission from the artist. it is not allowed to download, to store, to copy, to reproduce, to use or to modify the images in any way, alone or in any other context, without the written permission, phone call or email or inbox to annas easkey in advance

Like means Love! thanks for reading this entry!

26 comments:

  1. cantiknya baju merah tu~ fabolous fabric and colour^^

    ReplyDelete
  2. waaaaa...gillaaaa punya lawa gambars tu annas..model tu profesional dh..

    ReplyDelete
  3. Cantik. beruntung you pegi Paris ada matahari..I think 2-3 weeks before tu hujan je..

    ReplyDelete
  4. soooo beautiful artwork annas !

    ReplyDelete
  5. alahai annas suruh fatin pnjat pagar tu ke..klu jtuh anak dara tu xke kurg harge hantaran..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha! die hebat kot mcm spiderwoman! don't worry <3

      Delete
  6. cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! suka2 <3

    ReplyDelete
  7. annas..!! tega nya la annas suh fatin panjat pagar tuh, dah la ngan heels. hiihihi. gagah betul fatin. annas pun awesome..! hey lets go.! kih3

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh!! nama pun model. harus berani :)

      Delete
  8. size xl xde ke sis?

    ReplyDelete
  9. first picture kak fatin nampak lain dia pose gitu,cun ! tapi....

    ReplyDelete
  10. skali pos. bedesup meter naik!!! cayalah

    ReplyDelete
  11. skali pos, bedesup meter naik !! bravo annas!

    ReplyDelete