I will follow you :)

"The moment someone tells you you're not good enough, is the moment you know you're better than them - Annas Easkey"

I Lost my Handphones :(

Assalamualaikum



apa khabar semua? maafkan annas sebab dah lama x update blog ni, sibuk travel sana sini. annas update entry ni just nak bagitau kat anda semua yang tak dapat hubungi nombor saya, especially client saya! sy mohon ampun dan maaf, bukan sengaja tapi nak bagitau anda yang handphone saya hilang, Blackberry dan Nokia Lumia, saya tak tau samada hilang atau tercicir atau orang curi. saya hilang semua no client saya. harap anda semua faham keadaan annas. ya Allah :(

no more +60137536654, annas akan update bila annas dah ke cawangan celcom terdekat

boleh tak annas mintak jasa baik anda, especially client-client annas untuk email contact number anda, sebab annas nak pass cd dan album wedding pada anda semua, urgent! email kan contact anda kat annaseaskey@rocketmail (dot) com. InshaAllah, secepat mungkin staff/assistant annas akan call anda semua!

thank you so much semua! may Allah bless you people!

Like means Love! thanks for reading this entry!

6 comments:

  1. Semoga dipermudahkan urusan Annas nanti.
    Gill faham mcm mana susahnya bila hilang telefon mcm ni

    ReplyDelete
  2. urmmm awak annas skli 2 plak tu hilang aiyoooo hphone sgt penting..

    ReplyDelete
  3. annas masih save numbr sy kn..x pe, nti sy bg kat inbox..huhuh

    ReplyDelete
  4. allah.. kesiannya.. yg penting contact number dalam tu kan,ralatnyaa

    ReplyDelete
  5. ujian Allah pada anas. kehilangan harta benda. in sha Allah. ada penggantinya

    ReplyDelete
  6. visiting here with a smile. take care.. have a nice day ~ =)

    Regards,
    http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

    ReplyDelete