I will follow you :)

"The moment someone tells you you're not good enough, is the moment you know you're better than them - Annas Easkey"

5 Pemenang Contest Annas Easkey!

Assalamualaikum




seperti yang annas janjikan, annas akan senaraikan pemenang untuk contest ini yang mana annas akan memilih 5 pemenang bertuah untuk dapat duit raya dari annas! wehuuuu!! senang je! buat entry pasal annas then InshaAllah kalau ada rezeki korang berpeluang untuk menang. contest pon dah tamat, jadi meh sini annas umumkan pemenang! lets go!

5 pemenang bertuah untuk contest Annas Easkey. kepada yang terpilih, sila email, nama penuh anda, no telefon dan bank acc (apa2 bank kalau boleh CiMB) dan pemenang yang bertuah adalah:


1. Saed Louis - http://saedlouis.blogspot.com/2012/08/yay-senangnya-nak-dapat-duit-raya-dari.html
2. Nisa Kay - http://www.nisakay.com/2012/08/yay-senangnya-nak-dapat-duit-raya-dari.html
3. Fiq Fikri - http://fiqqie91blog.blogspot.com/2012/08/yay-senangnya-nak-dapat-duit-raya-dari.html
4. Shasa Rossa - http://shasaluvtoshare.blogspot.com/2012/08/yay-senangnya-nak-dapat-duit-raya-dari.html
5. Anis Athia - http://www.anisempoi.com/2012/08/yay-senangnya-nak-dapat-duit-raya-dari.html

Kepada yang tak memang tak takpe! annas ada buat banyak lagi contest ok! very simple contest, btw terima kasih kerana sudi join annas! lepas ni annas nak buat contest lain yang lebih mencabar! sebelum terlupa, annas nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin jika terkasar bahasa, maafkan serta halalkan semuanya ya! btw, kepada sesiapa yang tak dapat hadiah contest sebelum ini atau gambar2 yang annas shoot, pls email kat annaseaskey@rocketmail.com ya. email semua kene hacked jadi annas terpaksa tanya banyak kali. please! please! please ya! dan sesiapa yang belum shoot dgn saya tapi dah bayar deposit please email saya juga! saya korang! thanks again! Eid Mubarak! love!



Like means Love! thanks for reading this entry!

13 comments:

  1. ehh??gila betik!! ahahahah tak sangkaaaa... OMG thanks annass :D

    ReplyDelete
  2. wahh..xsgke nyer...alhamdulillah...syukur...terima kasih Annas Easkey..!! :))

    ReplyDelete
  3. wah...tahniah kepada pemenang....

    ReplyDelete
  4. YA ALLAH !!!! Nama nisa ke tu?? (check balik)

    Terima kasih ya Allah ! Terima kasih Annas! Dan tahniah juga kepada pemenang2 yang lain. Alhamdulillah ya Allah moga kau murah kan lagi rezeki Annas ya. Amin :')


    ReplyDelete
  5. TQ ANNAS...TAHNIAH JUGA PADA PEMENANG2 YANG LAIN..SY KAGUM DGN BLOGER2 SPT ANDA SMUA YG DA LAMA BERKECIMPUNG DLM BLOGING NI..SY MASIH BARU LGI DLM BLOG NI, BRU BUAT BLOG PUASA ARI TU N BLOM HIAS2 LG BLOG SY MCM KORG haha...SY PUN X TAU APA KEKUATAN ENTRY SY...APA2PN..TQ ANNAS, N tahniah pada pemenang yg lain!

    ReplyDelete
  6. wow!! tahniah buat para pemenang ^_^

    ReplyDelete
  7. Tak sangka terpilih, terima kasih Annas :)
    Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin... ^_^

    terharu ;)

    ReplyDelete
  8. tahniah utk semua pemenangg :)



    NEW ENTRY EINA :
    http://cdiena.blogspot.com/2012/08/tutorial-adobe-photoshop-cara-untuk.html

    ReplyDelete
  9. Laaaa nak gak duit rayaaa, dah lepas sobs sobs ;_;

    ReplyDelete
  10. congrats tu all the winner...next time i pulak nak join..annas..please repeat again for raya haji..kekekkekeke...

    www.admieshuhada.com

    ReplyDelete